Last news in Fakti

11 Юли, 2022 20:33 1 281 6

Българи сформират отбор по Counter-Strike, който ще се цели в топ 30 на света (ВИДЕО)

  • counter-strike-
  • компютърни игри

Николай Панталеев смята да оглави тима

Българи сформират отбор по Counter-Strike, който ще се цели в топ 30 на света (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

България може скоро да има отбор от топ 30 света по CS:GO, след като Николай Панталеев, известен с прякора си в компютърните игри „niki1“, обяви в кана в YouTube на Янко „blocker“ Панов, че ще сформира нов тим с добре познати лица в него.

Новият отбор ще се казва „needDOCTOR“ и ще бъде в състав Виктор „Duplicate“ Митев, Димитър „mkay“ Карабелев, Николай „niki1“ Панталеев и Иван „Patrick“ Иванов.

Те ще се състезават във VALORANT, като преди това се състезаваха за FATE.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хах

    6 7 Отговор
    И на колко години са тия пишлемета аз съм познал да играя ЦС от 1.0 с оригинален диск още когато по залите беше само ЛАН мрежи.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 МидОРФИЙД

    5 5 Отговор
    по вероятно е да оглавим топ 5 по ДОТА 2 от който и да е Еспорт ама вий медийте необръщате внимание на ДОТАТА която е една от най-играните игри всвета защото сте си пристрастни към лиги валоранти и тем подобни жалко !
  • 4 нашия

    5 4 Отговор
    хора изживяващи се като герои в пралелната реалност е желателно да си останат като такива там в ТЯХНАТА реалност....налагането им като герои в НАШАТА реалност не се толерира от никого....не ни ги пробутвайте за фактор в реалния човешки живот,тези хора са тотално скъсали с исконните човешки дадености...

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 нашия

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Путлер":

    исконните човешки ценности нямат нищо общо с количествата ХАРТИЯ разхвърляна по някакъв повод някъде от някого който има претенцията ,че тази хартия е ценност и се старае по всякакъв начин да наложи този тип мислене като ЕДИНСТВЕНО и непогрешимо вярно и определящо човешките ценности.....мисли !!!!!!!