Last news in Fakti

12 Юли, 2022 23:52 2 567 1

Лудогорец не срещна проблеми и при реванша си в Черна гора

  • лудогорец-
  • сутиеска-
  • шампионска лига

Сутиеска просто не е от класата на българския тим

Лудогорец не срещна проблеми и при реванша си в Черна гора - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец се класира за следващия квалификационен кръг по пътя си към Шампионската лига, след като спечели с 0:1 гостуването си на Сутиеска.

Пиерос Сотириу вкара единственото попадение в срещата в 53', след като Владан Гулен изби един далечен удар на Кирил Десподов, но отпрати топката към краката на кипърския голаджия, който нямаше проблем да реализира.

Лошият терен и ранният етап от лятната подготовка попречиха на особено атрактивната игра, но поне добрата новина е, че българският шампион е крачка по-близо до завръщането си в най-престижния европейски клубен турнир след общ резултат от 3:0.

Следващият съперник на Лудогорец ще бъде Шамрок Роувърс, който преди това отстрани Хибърниънс с 3:0 у дома и 0:0 в реванша.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно подзаглавие

    2 0 Отговор
    впредвид, че беше много по-слаб мач от предишния. Да, теренът беше лош, но това уж предполага, да се играе повече с мозък, но явно мислите на офанзивните играчи са другаде. Сотириу прави изключение, но ако само на него ще се разчита напред, тогава за какви групи бълнува Моци. Десподов много лесно си изкарва картони.