Last news in Fakti

14 Юли, 2022 14:03 1 542 3

Араби изкушават Роналдо със заплата от €125 млн. на година

  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед

Португалецът без съмнение би следвало да е изкушен от подобно предложение

Араби изкушават Роналдо със заплата от €125 млн. на година - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо изглежда все по-сигурно, че е приключил с Манчестър Юнайтед, а това дава храна за спекулации около бъдещето му. Една от най-любопитните обаче идва от CNN Portugal, откъдето твърдят, че неназован клуб от Саудитска Арабия е готов да предложи заплата от €125 млн. на година, за да привлече португалеца в редиците си.

37-годишният рекордьор по голове в историята на футбола продължава да стои настрана от лятната подготовка на „червените дяволи“, въпреки твърдението на Ерик тен Хаг, че двамата са разговаряли и е станало ясно, че ще разчита на звездата.

Медията твърди още, че Юнайтед ще получи €30 млн., за да продаде 5-кратния носител на „Златната топка“, като така дори ще бъде на печалба от трансфера му преди година от Ювентус, когато той струваше само €15 млн.

Договорът на Кристияно Роналдо на „Олд Трафорд“ е до 2023 г., като има опция за удължаване с още една.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия парите ги нямат за нищо

    5 0 Отговор
    Роналдо е страхотен футболист, ама това е кощунство! 125 млн паунда на година?!?!???
  • 2 123

    1 1 Отговор
    Арабелите,не обичаха ли по закръглени.
  • 3 Арабин

    1 1 Отговор
    Тоя бих му разширил хълката и за 200 милиона