Last news in Fakti

14 Юли, 2022 16:27 687 1

Тен Хаг избяга отказа да коментира бъдещето на Роналдо

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • кристиано роналдо-
  • футбол

Преди няколко дни нидерландецът увери, че Роналдо е част от неговите планове и клубът няма намерение да го продава

Тен Хаг избяга отказа да коментира бъдещето на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отказа да коментира по-обстойно темата за бъдещето на Кристиано Роналдо, като единствено заяви, че нищо в неговата позиция, както и в тази на клуба, не се е променило. Преди няколко дни нидерландецът увери, че Роналдо е част от неговите планове и клубът няма намерение да го продава. Въпреки това спекулациите около бъдещето на португалеца продължават.

„Направихме изявление по този въпрос и нищо не се е променило“, бе лаконичният коментар на Тен Хаг по темата „Кристиано Роналдо“.

Вчера отборът на Манчестър Юнайтед пристигна в Австралия за втората част от своето предсезонно турне. След като във вторник „червените дяволи“ разбиха с 4:0 Ливърпул в Банкок, утре Юнайтед излиза във втората си проверка, която ще е срещу местния Мелбърн Виктъри. Капитанът Хари Магуайър пропусна срещата с мърсисайдци заради лека контузия, но ще бъде на линия за поне едно полувреме срещу австралийския тим, разкри Тен Хаг.

„Хари ще е на разположение за утрешния двубой. Ще видим колко време ще играе. Мисля, че може да изиграе едно полувреме. Имаме силен състав, така че феновете ще са доволни“, заяви мениджърът на „червените дяволи“.

Тен Хаг обясни и каква е най-подходящата роля, която може да изпълнява Дони ван де Беек. Нидерландецът бе привлечен именно от Аякс преди близо две години, но все още не може да остави отпечатък в Юанйтед. Във втората половина от миналия сезон той бе преотстъпен под наем на Евертън, но сега се завърна в състава. Надеждите на феновете са, че при Тен Хаг той най-сетне ще може да покаже качествата си.

„Той може да играе както дълбоко изтеглен назад, така и много напред. Знам това още от миналото. Най-добрата му позиция, съобразно неговите качества, е да играе в наказателното поле на съперника, непосредствено зад нападател“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    0 0 Отговор
    Къде избяга(