Last news in Fakti

17 Юли, 2022 11:38 8 654 5

Семейството на Шакира се тресе от нов скандал

  • шакира-
  • футбол-
  • жерар пике

Този пък 45-годишната музикална звезда е побесняла заради поведението на майка си Надя

Семейството на Шакира се тресе от нов скандал - 1

Семейството на певицата Шакира се тресе от нов скандал, след като през последните месеци цял свят разбра за гръмкия разпад на любовната връзка между колумбийката и футболиста на Барселона Жерар Пике, който вече беше определен като раздялата на годината.

Този пък 45-годишната музикална звезда е побесняла заради поведението на майка си Надя, твърди испанското издание „Informalia“. Шакира не е останала доволна от коментар на майка си, която при гостуване в телевизионно предаване обявила, че много харесва Жерар Пике и се надява дъщеря ѝ и испанския национал отново да се съберат.

„Не съм го дискутирала с дъщеря си, но много бих се зарадвала, ако двамата отново се съберат“, заявила Надя пред зрителите на телевизионното предаване.

В резултат на това Шакира е забранила на майка си да прави каквито и да е коментари за връзката ѝ с футболиста. Звездата заявила, че само тя и футболистът ще говорят за личните си взаимоотношения.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шакира трябва да разбере

    17 1 Отговор
    Че като станеш на 20 години и си вземеш хляба в ръцете трябва да отвориш разстояние с родителите си! Иначе вечно ще ти "помагат"!
  • 2 САТЪРА НА ХАНА

    13 1 Отговор
    ТВА СА КОЛУМБИЙСКИ ДРАМИ
    ... РАЗДЕЛИХА СЕ ЗАЩОТО ДАНЪЧНИТЕ ГИ ПОДГОНИХА ... И СЕГА ЩАКИРА ИГРАЕ САМОТНА БЕДНА МАЙКА

    Коментиран от #5

  • 3 Аман от Тъщи!!

    7 2 Отговор
    Те най знаят, и всичко знаят!! Не случайно има толкова много вицове за тях!! Не оставяйте Тъщите да ви възпитават децата, ще ги направят образ и подобие на самите тях!! Казвам го от опит, с мой деца!?
  • 4 Аман от Тъщи!!

    3 3 Отговор
    Те най знаят, и всичко знаят!! Не случайно има толкова много вицове за тях!! Не оставяйте Тъщите да ви възпитават децата, ще ги направят образ и подобие на самите тях!! Казвам го от опит, с мой деца!?
  • 5 Истоната е, че

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "САТЪРА НА ХАНА":

    ПИКЕТО си вкара автогол и сега се хапе отдад.Шакира е хем готина и го обичаше, хем мнэго богата и той почти не се е харчил яко за нея. Заради едното еб....си развали семейството..а сага тия млади злат.отърсачки ще му разкажат играта а тя ще мя взаме дицата, тъп.ак!