Last news in Fakti

20 Юли, 2022 19:03 941 0

ПСЖ иска френски национал за резерва на Ашраф Хакими

  • норди мукиеле-
  • псж-
  • ред бул лайпциг

Мароканецът изглежда има нужда от класен дубльор

ПСЖ иска френски национал за резерва на Ашраф Хакими - 1
Снимка: БГНЕС

Ашраф Хакими безспорно е един от най-добрите десни бранители в света в последните няколко години, но това не дава спокойствие на ПСЖ, че въпросите около поста му са напълно решени. L'Equipe смята, че френският национал Норди Мукиеле може да се превърне в дубльор на мароканеца през идната кампания.

24-годишният защитник на Ред Бул Лайпциг записа своя дебют за „петлите“ през миналата есен, но сега от договора му с „биковете“ остават само 12 месеца. Това би могло да принуди клуба да се раздели с него още в близките седмици или да рискува да го изгуби безплатно през следващото лято.

Смята се, че „парижани“ ще предложат около €10 млн., но репутацията им вече ги преследва навсякъде по света, така че германците със сигурност ще искат поне двойно за своя футболист. Все пак през 2018 г. за него бяха платени €18 млн. на Монпелие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА