Last news in Fakti

23 Юли, 2022 23:03 4 808 5

Иван Бандаловски скочи на Стойчо Стоилов заради скандалния коментар за трансферите на ЦСКА

  • иван бандаловски-
  • цска-
  • стойчо стоилов

Бившият капитан на „армейците“ даде за пример останалите балкански грандове

Иван Бандаловски скочи на Стойчо Стоилов заради скандалния коментар за трансферите на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на ЦСКА - Иван Бандаловски, побърза да отговори на главния мениджър на клуба - Стойчо Стоилов, за изказването му, че през изминалите 4 години е докарал футболисти, които в последствие са били продадени срещу €20 млн. „Бандата“ изрази възмущението си от тези думи, като е видимо след коментарите в социалните мрежи, че говори от името на една огромна част от „червените“ фенове.

Всеки който разбира малко от футбол и привлече за 6-7 години 100тина футболисти в отбор с марка като ЦСКА, все ще продаде 7-8 от тях за 20 милиона евро. Отбори като Партизан, Звезда и Динамо Загреб правят тези пари за един трансферен прозорец. Така че господина да не бъде много щастлив от този факт, а да погледне до къде докарахте отбора господин главен скаут, директор, треньор, вицепрезидент и администратор!“, написа Бандаловски във Facebook.

ЦСКА продължава да изостава сериозно от останалите балкански грандове, като дори се вижда сериозен регрес и в конкуренцията в родния шампионат.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Желю

    33 0 Отговор
    Стойчо Стоилов го интересуват само комисионните които взима от трансфери на чужди играчи в и от ЦСКА, за съжаление това докарва и пари на Ганчев за това не се толерират българи в отбора
  • 2 Бога

    16 13 Отговор
    Браво Банда - КЗЛ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алито от София

    6 1 Отговор
    Това е хубаво че са влезнали 20 милки в ЦСКА, но колко по 20 се е набутал Гришата не се споменава от куция проклетник, един свестен трансфер няма у ЦСКА, един футболист, всички кюнци гледат мачовете от близо, нищо друго, защо не си пускат момчетата които върнаха в ЦСКА, много добър треньор Илич, а пак се разхождат на терена като сервитьори, няма борба за топка, да не говорим за пасове, скоростни атаки или контраатаки, и поредния хаотичен,, нападател"който не може да уцели топката, остави да я насочи в ъгъла който вратарят не може да я извади, гаранция пак този сезон ако влезем в тройката с тези кюнци ще сме добре, но май Гришата не се интересува много от тези неща освен да направи стадиона в Борисовата градина, дано пък той стане хубав и има дървено барче, иначе, лошо, няма такава сладка бира и мезе
  • 5 Фен на почивка

    2 4 Отговор
    Не случайно на Вратарчето в детската му викаха ТЪПОТО.А ,че е комплексар е повече от ясно.Работата на Стойчо е като на много други хора и смятам чужденците ,които е докарал са на добро ниво .Ако на теб ,Тъпак не ти е ясно ,че футбола е бизнес значи си все така тъп ,какъвто беше в детската.И....за комплексите няма хапчета господин карикатура на вратар.