Last news in Fakti

1 Август, 2022 19:33 1 144 0

Челси подлива вода на Манчестър Сити за бивш играч на Барселона

  • марк кукурея-
  • брайтън-
  • барселона-
  • челси-
  • манчестър сити

„Лондончани“ изглежда имат нужда от подкрепление в лявата зона на отбраната

Челси подлива вода на Манчестър Сити за бивш играч на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Челси ще се намеси в надпреварата за подписа на Марк Кукурея, за когото се твърди, че е близо до сделка с Манчестър Сити. Информацията е на спортния журналист Фабрицио Романо.

Испанецът е ценен много високо от Брайтън и фактът, че грандовете проявяват открит интерес към звездата на клуба, означава, че може и да се постигне споразумение за исканите €60 млн. от ръководството на „чайките“.

Кукурея е юноша на Барселона, но от няколко години си търси мястото под слънцето, защото така и не успя да пребори Жорди Алба за титулярно място на „Ноу Камп“.

„Лондончани“ междувременно се опасяват, че ще изпуснат Маркос Алонсо в близките седмици, а честите контузии на Бен Чилуел не дават надежда, че той ще поеме цялото предстоящо натоварване.

„Гражданите“ пък се разделиха вече с Олександър Зинченко и Хосеп Гуардиола ще иска на всяка цена да му намери заместник, който да се превърне в дубльор на Жоао Кансело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА