Last news in Fakti

3 Август, 2022 16:03 1 315 0

Челси отново клекна пред Барселона, но този път за двама свои

  • челси-
  • барселона-
  • сезар азпиликуета-
  • маркос алонсо

„Лондончани“ изглежда наистина са тероризирани от трансферната политика на „каталунците“

Челси отново клекна пред Барселона, но този път за двама свои - 1
Снимка: БГНЕС

Шегите, че Барселона дебне Челси, за да привлече всички футболисти, които английският гранд иска, започват да придобиват все по-голяма легитимност, защото „каталунците“ вече са близо до подписа с двама основни играчи от титулярите на „лондончани“. Това са Сезар Азпиликуета и Маркос Алонсо.

Испанското издание Sport твърди, че „сините от Стамфорд Бридж“ са се отказали от опитите си, за да ги задържат в тима, и вече са им поставили пакетна цена от €25 млн.

Двамата крайни бранители са в последната година от своите контракти и макар Азпиликуета да е капитан на отбора, бъдещето му изглежда вече е на „Ноу Камп“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА