Last news in Fakti

4 Август, 2022 11:02 631 5

Във Висшата лига стартират обучение на клубовете по сексуална култура

  • висша лига-
  • футбол-
  • сексуална култура-
  • футболисти

Поводът са зачестилите оплаквания за изнасилвания от футболисти от елита, което разваля имиджа на най-популярното футболно първенство на планетата

Във Висшата лига стартират обучение на клубовете по сексуална култура - 1
Снимка:

В английската Премиър лийг стартират обучение на играчите и персонала на клубовете по сексуална култура. Поводът са зачестилите оплаквания за изнасилвания от футболисти от елита, което разваля имиджа на най-популярното футболно първенство на планетата.

Последният случай е от началото на юли, когато 29-годишен футболист от елита беше задържан от полицията в Северен Лондон по обвинение в изнасилване, но впоследствие беше освободен под гаранция.

В курсовете ще се разясняват въпроси, засягащи сексуалните отношения, получаването на съгласие за такива, както и какво се възприема като насилническо поведение.

Подобни лекции ще има задължително за всички професионалисти, тъй като Премиър лийг и Футболната асоциация на Англия са поставени под огромен натиск от активисти на гражданските права. Клубовете, които не предприемат подобно обучение, ще бъдат подложени на санкции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Теме

    1 0 Отговор
    Разбрахте ли че статията е излишна
  • 5 Прокурора

    0 0 Отговор
    Това едва ли ще помогне. По-скоро трябва да учат правна култура. Нека знаят за какво престъпление, колко пандиз ги чака. Не че няма да ги пуснат бързо - иначе току виж им нарушили правата!