Last news in Fakti

4 Август, 2022 12:30 992 0

Кулибали е бил близо до трансфер в Челси преди години, но босът на Наполи не го пуснал

  • калиду кулибали-
  • наполи-
  • челси-
  • футбол

Кулибали каза, че Антонио Конте – сега начело на Тотнъм, а през 2015-а мениджър на Челси, се е опитал да го привлече на "Стамфорд Бридж"

Кулибали е бил близо до трансфер в Челси преди години, но босът на Наполи не го пуснал - 1
Снимка:

Калиду Кулибали е бил близо до трансфер в Челси още през 2015 година, но собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис не му позволил да напусне отбора тогава, разкри сенегалският защитник в интервю за Гардиън.

31-годишният футболист, който беше капитан на Сенегал при триумфа на Купата на африканските нации миналата година, се присъедини към лондонския отбор през юли след осем сезона в Наполи.

Кулибали каза, че Антонио Конте – сега начело на Тотнъм, а през 2015-а мениджър на Челси, се е опитал да го привлече на "Стамфорд Бридж" след първата му година с Наполи, но по онова време Де Лаурентис отхвърлил офертата.

"Помолих собственика да ме пусне в Челси, но той ми каза, че това не е възможно", каза Кулибали.

"Изчаках известно време и продължих разговора си с ръководството на Наполи, но те наистина не искаха да напускам клуба, така че реших да подновя договора си, за да остана в Наполи. От дете мечтая да играя във Висшата лига и сега тази мечта се сбъдна. Сега мечтая да печеля трофеи с Челси. Знам, че ще бъде трудно. Уважавам всички клубове, но Челси е голям отбор, който е свикнал да побеждава", каза още сенегалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА