Last news in Fakti

5 Август, 2022 20:33 1 408 0

Брайтън се изложи с коментар за трансфера на свой играч в Челси

  • брайтън-
  • марк кукурея-
  • челси

„Чайките“ бяха опровергани само два дни по-късно

Брайтън се изложи с коментар за трансфера на свой играч в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Брайтън енд Хоув Албиън се изложи доста през изминалата седмица със своя публикация, касаеща трансфера на Марк Кукурея в Челси.

Само два дни, след като „чайките“ обявиха в Twitter, че няма сделка за испанския защитник и разкритикуваха медиите, които разпространяват новината, левият бранител официално бе представен с екипа на „сините от Стамфорд Бридж“. Публикацията прилежно днес бе изтрита от профила на Брайтън, но публикациите в интернет остават.

Шегата настрана, защото Кукурея наистина вече е футболист на „лондончани“, като дори от Албиън потвърдиха, че сумата е рекордна за продаден играч, макар да не я упоменават конкретно. Информацията в пресата обаче е, че той е струвал внушителните €65,3 млн. Това е с почти €7 млн. повече от сделката за Бенджамин Уайт през миналото лято, когато централният защитник подписа с Арсенал.

Кукурея ще прекара следващите 6 години на „Стамфорд Бридж“, като по всяка вероятност ще се превърне в дългосрочен заместник на Маркос Алонсо, за когото се смята, че е пред трансфер в Барселона. Там са още Емерсон и Бен Чилуел, но и двамата страдат често от контузии, така че ще им е трудно в борбата за титулярно място с новия им колега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА