10 Август, 2022 14:16 1 103 0

Куриозна ситуация във Висшата лига: Нюкасъл остана без екипи за следващия си мач

  • нюкасъл-
  • премиър лийг-
  • брайтън-
  • висша лига

От Премиър лийг не са им позволили да използват нито един от трите си екипа в предстоящия двубой, защото те се препокриват с титулярния на домакините от Брайтън

Куриозна ситуация във Висшата лига: Нюкасъл остана без екипи за следващия си мач - 1
Снимка: БГНЕС

Пред куриозна ситуация е изправен отборът на Нюкасъл в следващия си мач в Премиър лийг, който е гостуване на Брайтън в събота.

От клуба излязоха с официално изявление, в което съобщиха, че от Премиър лийг не са им позволили да използват нито един от трите си екипа в предстоящия двубой, защото те се препокриват с титулярния на домакините от Брайтън. Трите екипа на “свраките” са съответно черно-бял, морскосин и изцяло бял, докато този, с който “чайките” ще играят, е синьо-бял.

Все пак от Нюкасъл уточняват, че от футболната лига са им позволили да използват компромисно решение само в този случай - футболистите на тима ще играят с фланелките, които използват за загрявка преди срещите, като те ще бъдат съчетани с черни шорти и чорапи.

Въпросните фланелки са небесносини и включват силуетите на клубния стадион “Сейнт Джеймсис Парк”, както и на някои градски забележителности като моста Тайн. Върху екипировката ще бъдат добавени и логата на спонсорите и Премиър лийг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА