Last news in Fakti

6 Август, 2022 14:33 858 0

Де Минор, Шаповалов и Медведев са в потока на Григор Димитров на „Мастърса“ в Монреал

  • григор димитров-
  • денис шаповалов-
  • данийл медведев-
  • алекс де минор

Организаторите официално теглиха жребия за турнира идната седмица

Де Минор, Шаповалов и Медведев са в потока на Григор Димитров на „Мастърса“ в Монреал - 1
Снимка: БГНЕС

Masters турнира в Монреал наближава с пълна сила през идната седмица, а ето, че вече имаме и официалния жребий, където станаха ясни и потенциалните опоненти на Григор Димитров.

В първия кръг той ще срещне Алекси Галардо, който на хартия е сред лесните опоненти за българина, но след това насреща му се изправят хора от ранга на Алекс де Минор, Денис Шаповалов и Данийл Медведев.

Именно Медведев е под №1 в основната схема, като той може да се изправи срещу „Гришо“ още на 1/8-финалите, ако хасковлията прескочи първите си двама съперници.

Началото на състезанието бе дадено още на 5 август с квалификациите, а финалът е планиран за 14 август (неделя).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА