Last news in Fakti

8 Август, 2022 13:23 1 707 4

Нападател на ПСЖ с изненадваща реакция на информациите за развод

  • псж-
  • мауро икарди-
  • уанда нара-
  • футбол

Няма да толерирам некомпетентни и злонамерени хора, които се опитват да ме оклеветят

Нападател на ПСЖ с изненадваща реакция на информациите за развод - 1
Снимка: Instagram

Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди изненадващо реагира на информациите, че съпругата му Уанда Нара се е прибрала в родната им Аржентина, за да уреди документално развода им.

"Нямам лични проблеми. Няма да толерирам некомпетентни и злонамерени хора, които се опитват да ме оклеветят", реагира остро Икарди с публикация в социалните мрежи.

Аржентинецът пропусна мача от първия кръг на френското първенство на парижани в събота срещу Клермон (5:0), като официалната информация е, че е отсъствал "по семейни причини".

Икарди и Уанда бяха разделени за кратко през есента на миналата годона, а причината бяха изневери на футболиста. 29-годишният аржентинец успя да убеди майката на двете му дъщери да се върне при него. Преди дни обаче стана ясно, че Уанда също е изневерявала. Тя е кръшкала с бодигарда си Агустин Лонгейра. Самият той разкри за това при гостуването си в радиопредаването „Cafe Concept“.

Уанда и Мауро Икарди се венчаха на 27 май 2014 г., след като тя преди това напусна предишния си съпруг Макси Лопес, от когото има трима синове.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха Ха

    4 0 Отговор
    Лика прилика, като два стръка иглика. - и двамата са кръшкачи, каква любов, какви вълшебства сънуват...За такива и пет пари няма да дам и с честен труд да ги изкарам.
  • 2 Благо ДЖИЗЪРА

    3 1 Отговор
    Ако оставя , аз ще я взема !!!
  • 3 Бухахаха

    1 0 Отговор
    Не човек, а комикс. Нищо чудно, че вече не я привлича.
  • 4 Алито от София

    0 0 Отговор
    Момичето вече търси поредния благодетел който да и направи поне още две дечица, но трябва да е футболист, що гоним футболен отбор и после ще и за резерви