Last news in Fakti

11 Август, 2022 11:34 2 436 1

Застреляха бащата на боксов шампион докато се вози в рейса

  • давид лемьо-
  • бокс-
  • спорт-
  • застрелян-
  • баща

Човек заподозрян за убийствата на трима души в Монреал на 2 август е бил прострелян и убит от полицията по време на акцията

Застреляха бащата на боксов шампион докато се вози в рейса - 1
Снимка:

Бащата на боксьора Давид Лемьо е бил застрелян по време на полицейска акция в Канада във вторник. Човек заподозрян за убийствата на трима души в Монреал на 2 август е бил прострелян и убит от полицията по време на акцията.

Независим орган за контрол на полицията в Квебек разкри, че тактически екип е бил в мотел в града в 7 ч. сутринта в търсене свързано с разследването на трите убийства в Монреал и Лавал. Точно там е имало сблъсък между полицаите и заподозрян с огнестрелно оръжие.

Стигнало се до престрелка, при която заподозрения е застрелян и обявен за мъртъв още на място. Престрелката идва като операция за разкриването на убийствата състояли се само 65 минути едно след друго и на няколко километра разстояние във вторник в два квартала в Монреал. При тази престрелка е загинал бащата на Лемьо, който е пътувал в автобус.

Полицията твърди, че не изключва жертвите да са произволно избрани. Един от убитите е Андре Фернан Лемьо, на 64 г. – баща на канадския боксьор в средна категория Давид Лемьо.

33-годишният Лемьо е бивш шампион на IBF в средна категория. Той потвърди новината като публикува в Инстаграм снимка на баща си и надписа „Почивай в мир, татко“. Той даде интервю пред вестник в Монреал където разкри подробности.

„Да научиш, че баща ти е застрелян докато се возил в автобус е голям шок. Всички в семейството са шокирани“, разкрива Дави Лемьо.

Лемьо има 43 победи и 5 загуби в кариерата си, като 36 от срещите печели с нокаут. Той взе титлата на IBF през 2015 г. след победа с единодушно съдийско решение в бой срещу Хасан Н’Дам. Той има загуби в битки с Генади Головкин и Били Джо Сандърс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Збигнев Бжежински

    2 0 Отговор
    Пак сме назад от хората. Тук само се бият заради маски. Как ще ги стигнем...