Last news in Fakti

17 Август, 2022 16:03 828 3

Анте Шимунджа: Ментално сме на много високо ниво преди мача срещу Жалгирис

  • анте шимунджа-
  • лудогорец-
  • жалгирис-
  • лига европа

Българският шампион е на една крачка от влизане в групите на Лига Европа

Анте Шимунджа: Ментално сме на много високо ниво преди мача срещу Жалгирис - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец приема Жалгирис в първия плейофен мач за влизане в групите на Лига Европа, а старши-треньорът на „орлите“ - Анте Шимунджа, изрази увереност, че тимът му има правилната настройка за мача, въпреки драматичното отпадане от Динамо Загреб.

Ментално смятам, че сме на много високо ниво., защото след като направихме подробен анализ, видяхме къде са нашите грешки. Хубавото е, че няма влияние в някои неща, които се случват във футбола. Най-важното е, че се опитваме да поправим нашите грешки и със сигурност искаме да сме по-добри в следващия мач“, каза той по време на днешната си пресконференция, цитиран от Gong.

Междувременно стана ясно, че Каули Оливейра и Клод Гонсалвеш ще са на разположение за въпросната среща, което би следвало да предостави нужните опции пред наставника, за да излезе с оптималния си състав.

Срещата в Разград е планирана за 20:45 часа на 18 август.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е

    0 1 Отговор
    Лъжа
  • 2 ФънФън

    2 1 Отговор
    хахаха, пари нема, разпродаваййй
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.