Last news in Fakti

19 Август, 2022 09:52 2 158 6

Христо Стоичков посети дома на Марадона в Буенос Айрес

  • христо стоичков-
  • футбол-
  • диего марадона-
  • аржентина

Камата се срещна с най-голямата сестра на Дон Диего и се снима с някои от любимите вещи на своя близък приятел

Христо Стоичков посети дома на Марадона в Буенос Айрес - 1
Снимка: Facebook

Христо Стоичков отдели време при посещението си в Аржентина, за да отиде до дома на легендата Диего Марадона в Буенос Айрес. Камата се срещна с най-голямата сестра на Дон Диего и се снима с някои от любимите вещи на своя близък приятел.

Стоичков прекара повече от седмица в Южна Америка и направи серия от интервюта със световни шампиони, сред които Ромарио, Бебето и Ривелиньо. Голмайсторът на Мондиал'94 се видя и с една от иконите на уругвайския футбол - Енцо Франческоли.

Докато беше в Аржентина, Камата даде пространно интервю за местната секция на ЕSPN, в което разказа за приятелството си с Марадона и призна, че се самообвинява, че не е отделил Диего от хората, довели до смъртта на великия аржентинец през 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТазиНовина

    6 1 Отговор
    Тази новината е вече знаем, описана е в "До Чикаго и назад" ...
  • 2 Ян Бибиян

    12 1 Отговор
    Абе Стоичков нали му се сърдеше на Марадона не му говореше в продължение на години,и сега след като почина пак станаха много близки приятели......чудна работа
  • 3 АЙ СТИГА БЕ

    11 0 Отговор
    Ако не се лъжа, след мача по повод на 50-та си годишнина Стоичков се беше нацупил, че Марадона го отсвири. Сега пък му бил скъп приятел. Голям играч беше, но с тази непрекъсната показност дразни.
  • 4 Ицо С

    1 4 Отговор
    Абе кой беше тоя Марадона?
    Златна обувка пичелил ли е, не само златен цървул.
    Купа на европеискити шампиони? не.

    Коментиран от #5

  • 5 чадо

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ицо С":

    Марадона беше най най най добрия,а нашия голмайстор му се обиди че не уважи поканата му и не присъствува на бенефиса му.а и Марадона не признаваше Стоичков,сещам се че ако не бяха отстранили Марадона от световното 1994г,нашия отбор отпадаха директно,но късмет.

    Коментиран от #6

  • 6 Сине мой

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "чадо":

    Ние продължавахме напред дори и при равенство с Аржентина.
    А 1994г Марадона вече бе далеч от най-добрите си години.