Last news in Fakti

19 Август, 2022 18:18 3 661 10

„Ледената кралица“ отново показа дупето си за милиони (ВИДЕО)

  • клоуи терае

Канадката не спира да се наслаждава на лятото

Клоуи Терае отново реши да ни зарадва с изглежда към дупето си за милиони, сякаш за да демонстрира, че лятото все още е тук и няма намерение скоро да си отива.

„Ледената кралица“ сякаш по традиция е с чаша вино в ръка, но някак не си я представяме да злоупотребява прекалено често с алкохола, ако съдим по стегната ѝ фигура.

Но дори да си сръбва повече от нормалното, изглежда го прави с изключителен финес.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мъжете

    4 1 Отговор
    ѝ и гледат децата , на "кралицата" .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ивелина

    2 10 Отговор
    Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

    Коментиран от #7

  • 6 Грета Тунберг

    1 3 Отговор
    Айдееееер,моя се изп разни в гащите.

    Коментиран от #9, #10

  • 7 Ром Бакарди

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ивелина":

    Ауууууууууууу......ша грамна! Ша ми трябва барем идин час да усмисля тоз дет са прай на жина що за щуротий е драскал тука. Аве ей, ти болен ли си, какав си и кат какав са придставляваш? Мале...ако Венелина скива тоз ко е писал, ша умре ут завист. Учаквайти довечера афтър полунощ тя да ни изостане и ша качи пудобен матрял. Напрау нямам думи!
  • 8 Остави ледената кралица

    2 0 Отговор
    Ама чекиджията Деси ЯНКУЛОВ,за пореден път показа простотията си
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Грета Тунберг":

    Тоя твоя е м одератора тук