Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 18:33 972 0

39-годишният Рибери най-накрая е готов да окачи бутонките

  • франк рибери-
  • салернитана

Френската легенда изглежда вече не може да поддържа физическо ниво за Серия А

39-годишният Рибери най-накрая е готов да окачи бутонките - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите френски футболисти през изминалите 20 години - Франк Рибери, изглежда вече е готов да сложи край на славната си кариера, макар и под натиска от честите контузии, предаде L'Equipe.

39-годишното крило понастоящем е част от състава на италианския Салернитана, но фактът, че е записал само два и то непълни мача за „водните кончета“ говори, че физическото му състояние вече съвсем не е за нивото на Серия А.

Рибери може да се похвали с 24 значими трофея, три отличия за „Футболист №1“ на Франция и една награда за „Най-добър играч“ в света от УЕФА. Общо в кариерата си той има над 700 мача, почти 200 гола и около 300 асистенции за родината и клубовете си.

Очаква се все пак скоро сам да изнесе информация по темата, защото все още е обвързан с договор със Салернитана до края на сезон 2022/23.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА