Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 00:01 1 413 2

Барселона постигна труден и ценен успех над Селта

  • барселона-
  • селта виго

„Каталунците“ дори оглавиха таблицата в Ла Лига

Барселона постигна труден и ценен успех над Селта - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона постигна минимален успех с 1:0 над Селта Виго в късния мач от 8 кръг в Примера Дивизион, за да се качи на първото място в подреждането, изпреварвайки Реал Мадрид по голова разлика.

Педри стана автор на единственото попадение в срещата в 17', когато се озова на чиста позиция при една рикоширала топка.

Гостите положиха сериозни усилия, за да се върнат в мача и едва не успяха на няколко пъти след добри изстрели на Яго Аспас и Оскар Арнаис.

Марк-Андре тер Стеген стресна сериозно Шави и компания, защото имаше нужда от медицинска помощ през втората част, но германецът успя да се отърси от проблема и довърши срещата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БРАВО

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.