Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 18:03 842 2

Меси се завръща навреме за френското „Класико“

  • лионел меси-
  • псж-
  • олимпик марсилия-
  • кристоф галтие

Аржентинецът е тренирал вече с отбора си

Меси се завръща навреме за френското „Класико“ - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси ще бъде на разположение на Кристоф Галтие за срещата срещу Олимпик Марсилия тази неделя. Това съобщи самият наставник на „парижани“ по време на днешната си пресконференция за двубоя.

Лео Меси тренира заедно с отбора тази сутрин. Ще видим как ще реагира и в утрешната сесия. В момента той е готов за мача срещу Марсилия“, каза Галтие, цитиран от GFFN.

Аржентинецът пропусна последните няколко срещи с контузия в прасеца, като в резултат „парижани“ записаха три равенства срещу Бенфика на два пъти в Шампионската лига и срещу Реймс. Травмата му дойде именно в първата среща с португалците, когато вкара първия гол.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    0 0 Отговор
    Не няколко а два мача на ПСЖ пропусна Меси!Последно игра в Лисабон където Бенфика и ПСЖ завършиха 1:1/с гол на Меси за ПСЖ/!
  • 2 Гоуст

    1 0 Отговор
    Е френското класико е срещу Лион, а не Марсилия. Как го измислихте това?