Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 19:51 1 282 0

Кварацхелия привлече вниманието и на Гуардиола

  • кварацхелия-
  • наполи-
  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити

През лятото Наполи плати на Динамо Батуми около 12 милиона евро за нападателя

Кварацхелия привлече вниманието и на Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити е поредният клуб, който проявява интерес към крилото на Наполи Хвича Кварацхелия (вляво). 21-годишният грузинец, който бе напълно неизвестен за широката футболна общественост преди началото на този сезон, прави фурор с екипа на лидера в Серия "А", предава sportal.bg.

Вече се заговори, че Реал Мадрид и Пари Сен Жермен проявяват интерес към него, а сега към тази група се присъединява и шампионът на Англия. В Неапол са наясно с това и вече настояват Кварацхелия да подпише нов договор, в който да бъде включена освобождаваща клауза в размер на 75 милиона евро. Кандидатите за грузинеца обаче ще опитат да го изкушат преди това да се случи, за да могат да го вземат за значително по-ниска сума.

Засега играчът не бърза да слага подписа си под нов контракт, за да може да проучи всички опции.

През лятото Наполи плати на Динамо Батуми около 12 милиона евро за Кварацхелия, който вече има седем гола от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА