Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 15:26 1 132 0

Фен на ЦСКА получи безпрецедентно наказание след мача с Локомотив Пловдив

  • цска-
  • локомотив пловдив

Прекалено рядко ставаме свидетели на реални действия за борба с футболното хулиганство

Фен на ЦСКА получи безпрецедентно наказание след мача с Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Фен на ЦСКА е бил задържан снощи преди началото на срещата с Локомотив Пловдив, завършила 0:1 за „армейците“, защото е опитал да влезе на стадиона с маска за дегизиране на лицето си, предаде Gong.

Мъжът не е допуснал до трибуните, а вместо това му е връчена глоба в размер на 1 000 лв. за нарушаване на Закона за охрана на обществения ред и спортните мероприятия. Също така той ще получи и забрана за посещение на спортни събития за период от 12 месеца.

Това е един от редките примери за борба с футболното хулиганство у нас, въпреки безбройните случаи на ексцесии по стадионите.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА