Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 10:23 3 161 13

Венци Стефанов: Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА

  • венци стефанов-
  • славия-
  • футбол-
  • левски-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Но следващият така ще им намаже ските...

Венци Стефанов: Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори по актуални теми от родния футбол. Той коментира напрежението между Левски и Българския футболен съюз, както и наближаващия мач на "белите" с Черно море. Бизнесменът не подмина и темата за шефа на родните рефери Виктор Кашай.

"Промяна категорично трябва да има. Касай ли, Кашай ли, той, както казват сърбите, "няма поема" от българския футбол. За тези 28 години във футбола съм видял много съдии и много техни шефове. А толкова слаб - за първи път. Когато аз съм се занимавал с ръководство на футбола, Кашай е правил "бърррррр" в детската градина. Запишете си, гледайте мача в неделя с Черно море. Имаме двама централни защитници с по четири картона, ако не получат пети ще се прекръстя на Иля Салиев Салиев", заяви босът на Славия пред "Мач Телеграф".

"Нека да кажа, че свалям шапка на феновете на Левски, които дават от себе си, за да може все още да го има Левски. Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА. Но те за това му се отблагодаряват. Но следващият така ще им намаже ските... Преди две години трябваше да преведем парите ни за осигуровките. Бяха около 50 000 лева. Закъсняхме, трябваше да ги преведем в четвъртък и ги преведохме в понеделник, защото ни забавиха плащане. И във вторник, преди да разберат, че сме превели парите, ни се обадиха, че ще ни спрат сметките. А аз съм закъснял, не дължащ. А 40 милиона? Същото беше и с ЦСКА! Това е болка. Не е луд тоя що яде два зелника, а тоя дето му ги дава", продължи Стефанов.

"Когато търсиш промяна, първо трябва да си изряден. Аз мога да си плащам всички задължения и да не мога да си позволя да взема футболисти да съм втори или трети. А не може да хвърлят парите ей така, да имаш 40 милиона задължения и да те търпят. Камъни на нашия стадион? Следващият път билетите за господата левскари ще са 50, може и 100 лева. Не си плащате и това дето чупите. Със сигурност това не са всички левскари, аз имам много приятели от Левски, читави хора. Но има такива, които прекаляват. Тези ме обиждат и за това, което бяха написали на автобуса за детето ми, дано тях да ги стигне. Това е трагедия, как да ги уважавам", добави президентът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алооо

    11 6 Отговор
    Не дей да кълнеш бе Иля Салиев Салиев.Не е богоугодно и е присъщо само на дребните душици.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иванчо

    12 7 Отговор
    Шопара пак се изказва :D :D
  • 4 Мунчо юмручето

    6 9 Отговор
    На тоя все Левски му е виновен за нещо и всяка 2 дума му е за Левски щял да прави билети по 50 или 100 лева то някой е умрял да дойде да гледа Славия ще има по 100 човека на мач те маи са и толкова славистите

    Коментиран от #5

  • 5 Ицо

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Мунчо юмручето":

    Откъде 100 слависти бе човек ти сигурно си ги гледал пиян и са ти се видяли по четири
  • 6 Даниел

    10 1 Отговор
    Да де,нали и клубовете това казват,че президента на БФС доведе футбола в България на ниво Танзания !!
  • 7 кУмУнист

    11 5 Отговор
    Венци не се занимавай с глупости а събирай 20 те фена на отборченцето си и започвайте да търсите къде е Митко. Тоя дължал толкова ония дължал толкова, я кажи ти и Маджо що пара перете, що черно тото изиграхте, що милиони окрадохте.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Приятел

    7 0 Отговор
    Прав си Венци , махнете Боби и няма има такива глусти
  • 10 1913

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "кУмУнист":

    Той си знае къде е. Жив и здрав е, другарю левскар-милиционер. Цял живот сте на държавна помощ, нямате ли срама, подуенци? Платете си борчовете и тогава говорете!
  • 11 аг. Николай

    5 0 Отговор
    От мялък подържам "отбора на народа", затова станах сътрудник на Държавна сигурност под псевдоним Николай. Писах доноси, защото приятелите, колегите, роднините, срещу които писах доноси, говореха срещу Левски, а Левски бе отбор на народната милиция- страж на дсоциалистическата законност.
  • 12 Политбюро

    5 0 Отговор
    Най-големият левскар бе и най-големият комунист- вторият човек в БКП Борис Велчев- член на Политбюро на ЦК на БКП. Той помагаше по всякакъв начин на Левски-Спартак- съдии, държавни пари, бази, подготовка, лагери в чужбина, раздаваше милиционерски чинове на футболистите.
  • 13 Пенсилвания

    4 0 Отговор
    Левски - Спармак, така казваха по името на съдия-левскар Димитър Пармаков