Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 22:25 5 728 4

Скандалите около раздялата между Шакира и Жерар Пике не стихват

  • шакира-
  • жерар пике-
  • футбол-
  • скандали-
  • барселона

Шакира била бясна на Пике, че не е посетил баща ѝ в болницата в Барселона и дори по телефона не се е поинтересувал от неговото състояние

Скандалите около раздялата между Шакира и Жерар Пике не стихват - 1
Снимка:

Скандалите около раздялата между Шакира и Жерар Пике не стихват вече няколко месеца. Както е известно, през юни двамата официално сложиха на продължилия 12 години съвместен живот, по време на който им се родиха двама синове.

По-късно стана ясно, че изневяра на обявилия вчера отказването си от футбола защитник на Барселона е причината колумбийската певица да го напусне. От лятото двамата постоянно имат спорове за попечителството на децата. 45-годишната Шакира възнамерява да се премести да живее във Флорида и да вземе момчетата със себе си.

Въпреки раздялата, именно заради децата, футболистът и музикалната звезда поддържат контакти помежду си. Сега испанската телевизионна журналистка Ана Роса разкри за нов скандал между изпълнителката на „Waka Waka“ и испанския национал.

Шакира била бясна на Пике, че не е посетил баща ѝ в болницата в Барселона и дори по телефона не се е поинтересувал от неговото състояние.

Бащата на певицата Уилям Мебарак Чадид беше откаран по спешност в клиниката броени дни, след като стана ясно за раздялата между Шакира и Пике. Според официалната версия, 91-годишният мъж е получил сериозни наранявания на главата при падане.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    9 7 Отговор
    Тея сигурно правят театър пред хората, че и двамата особено шакирчето ги съдят и им търсят милиони не платени данъци и сега като се разведе Шави ще и вземе част от парите и жалната ще изпадне в неплатожност, една конспирация примерно, че много ги обичаме тука.

    Коментиран от #3

  • 2 Някой

    5 10 Отговор
    Тоз след 5 години ше драпа да са съберат, мда...
  • 3 Ицо

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    Какъв Шави те гони бе Изкукурист
  • 4 глоги

    4 0 Отговор
    през юни двамата официално сложиха КРАЙ на продължилия 12 години съвместен живот,