Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 20:35 1 117 3

Трима основни играчи за Германия пропускат старта на световното

  • антонио рюдигер-
  • германия-
  • катар 2022-
  • томас мюлер-
  • марио гьотце

Ханзи Флик продължава да събира главоболия около състава си

Трима основни играчи за Германия пропускат старта на световното - 1
Снимка: БГНЕС

Германският национален отбор може да започне участието си на Мондиала в Катар без Антонио Рюдигер, Томас Мюлер и Марио Гьотце, предаде DPA.

Твърди се, че тримата имат здравословни проблеми, които най-вероятно ще ги лишат от участие в срещата с Япония на 23 ноември.

Централният бранител има проблеми с бедрото, които го тормозеха и в последните седмици с Реал Мадрид. Нападателят на Байерн Мюнхен пък е с мускулни проблеми, докато авторът на шампионския гол отпреди 8 години страда от преумора с оглед историята му на проблеми с хормоните.

Тримата със сигурност са извън групата за приятелския мач с Оман в сряда и ще е любопитно да видим дали селекционерът - Ханзи Флик, ще ги рискува още срещу „самураите“ идната сряда.

Германия е в една група още с тимовете на Испания и Коста Рика, така че тимът ще има нужда от пълния си капацитет от 26-има играчи, за да преодолее успешно Група E.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    3 3 Отговор
    Този ли ще играе за Германия бе?Така им се пада!
  • 2 Петър

    3 2 Отговор
    Този на снимката,немец ли е?

    Коментиран от #3

  • 3 Арни

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Да, немец е, роден, израсъл и живеещ в Германия.