Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 09:00 2 462 0

Жуниньо Пернамбукано скочи на Неймар: Явно е загубил връзка с корените си

  • неймар-
  • футбол-
  • бразилия-
  • жуниньо пернамбукано-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Бразилците трябваше да гледат как капитана и голямата звезда на националния отбор Неймар обръща гръб на над 30 милиона гладуващи свои сънародници и още 120 милиона, които са на ръба на оцеляването

Жуниньо Пернамбукано скочи на Неймар: Явно е загубил връзка с корените си - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият халф на Бразилия Жуниньо Пернамбукано разкритикува остро звездата на настоящия отбор на "селесао" Неймар за откритата му подкрепа към президента Жаир Болсонаро на предстоящите избори. Според него нападателят на ПСЖ явно е загубил връзка с корените си и не разбира нуждите на своите сънародници.

"Бразилците трябваше да гледат как капитана и голямата звезда на националния отбор Неймар обръща гръб на над 30 милиона гладуващи свои сънародници и още 120 милиона, които са на ръба на оцеляването. Той подкрепи Болсонаро и неговата предполагаема борба с несъществуваща комунистическа опасност. След като постигна толкова успехи, бившият играч на Сантос, който е от скромно семейство, явно е загубил връзка с корените си и не разбира какви са проблемите и нуждите на голямата част от неговите сънародници, които сега ще го подкрепят по време на Световното. Това е много тъжно", смята Жуниньо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА