Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 13:00 983 3

Лотар Матеус: Ако играем срещу Испания така, си тръгваме от Световното

  • германия-
  • футбол-
  • испания-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • лотар матеус

Сега отборът е подложен на повече от изключително напрежение

Лотар Матеус: Ако играем срещу Испания така, си тръгваме от Световното - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Германия Лотар Матеус разкритикува представянето на Бундестим след изненадващата загуба от Япония с 1:2 вчера. Рекордьорът пo мачове на световни първенства заяви, че ако германците не подобрят чувствително играта си срещу Испания, то най-вероятно ще отпаднат още в групите.

"Ако играем срещу Испания така, както през второто полувреме днес, ще бъдем елиминирани. Сега отборът е подложен на повече от изключително напрежение. Те трябва да победят. Една точка най-вероятно няма да е достатъчна”, заяви той пред BILD TV.

Матеус разкритикува и решенията на селекционера Ханзи Флик: “Винаги съм го подкрепял, но не разбрах някои неща. Треньорът трябва да се примири с неудобните въпроси. Например тези за бековете. Защо Керер, който винаги играеше напоследък, не игра днес?”, добави той.

"Головете, които бяха допуснати, дойдоха от крилата. Зюле не е халф-бек. При втория гол Раум беше прекалено напред, но защитниците са там, за да защитават. Шлотербек изглеждаше изненадан и не беше достатъчно агресивен. Смените също не бяха удачни”, завърши Матеус.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    9 0 Отговор
    Прав ви път "германци", световното няма нужда от дъгички 🌈!
  • 2 играйте

    4 0 Отговор
    Никой няма да плаче за вас махен забите.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Ганчооо,в тази група ще има въртележка.........Япония няма да спечели 2рия си мач,срещу Коста рика,колкото и да ти е чуудно ,ганчо.Дойчовците с две победи или реми и победа ще се класират напред!Като качество на Футбол,дойчо игра ....като бг....На вси отгоре са избрали някакви татуирани и едва ги познаваш,дали са Чероки или команчи!А,в защита има един ми прилича на закостенял Людоед........Нееема го веч ,Бекенбауер и Другите Бледолики!