Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 11:00 1 377 2

Наско Сираков опроверга с декларация последните слухове около Левски

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • декларация

Обсъждаме тази идея с представители на генералния спонсор в последните 2 месеца

Наско Сираков опроверга с декларация последните слухове около Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски – Наско Сираков, използва официалния сайт на „сините”, за да опровергае появилите се информации, че е отхвърлил предложение на генералния спонсор на клуба за емитиране на допълнителен пакет акции.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

Левскари,

Искам категорично да опровергая появилата се в медиите информация, че съм отхвърлил предложението на генералния спонсор на клуба Palms Bet за емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към Националната агенция по приходите.

Обсъждаме тази идея с представители на генералния спонсор в последните 2 месеца. Тя ще бъде дискутирана и на първото заседание на новия Надзорен съвет на „ПФК Левски“.

Ваш Наско Сираков


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Собственника на клуба

    6 2 Отговор
    Наско Раев Дубаев
  • 2 Тома

    7 2 Отговор
    А трябваше женати да ги каже тези слухове наско