Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 22:58 1 412 0

Англия напердаши Уелс преди да го прати у дома

  • англия-
  • уелс-
  • катар 2022

„Трите лъва“ постигнаха и впечатляваща статистика на световните първенства

Англия напердаши Уелс преди да го прати у дома - 1
Снимка: БГНЕС

Англия напердаши съседа си Уелс с 0:3, за да го изпрати безславно у дома от световното първенство в Катар със само една точка в актива.

„Трите лъва“ междувременно реализираха своя гол №100 на световните футболни финали. Той бе дело на Маркъс Рашфорд за крайния резултат.

Преди това отново крилото на Манчестър Юнайтед откри резултата от красив пряк-свободен удар, а Фил Фоудън се отчете с гол при първия си мач в турнира до момента.

Гарет Саутгейт реши да извади от титулярите си Букайо Сака и Рахим Стърлинг за този мач и това даде повече от очевиден резултат.

Гарет Бейл и компания сега ще трябва да си съберат багажа и да се завърнат по клубните си тимове с високо вдигнати глави, защото това е първо участие на „драконите“ в турнира от няколко десетилетия насам.

Англия си гарантира първото място в Група B и ще може да се надява на по-поноси съперник на 1/8-финалите след няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА