Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 23:14 2 589 1

Аржентина и Франция едва ли ще имат проблеми със съперниците си на 1/8-финалите в Катар

  • катар 2022-
  • аржентина-
  • франция-
  • полша-
  • австралия

Официално станаха ясни резултатите от Група C и D

Аржентина и Франция едва ли ще имат проблеми със съперниците си на 1/8-финалите в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Груповата фаза приключи за половината участници на тазгодишното световно първенство по футбол в Катар, а с това вече са ясни 4 от 8-те мача в първите елиминации след няколко дни. В днешния ден се решиха Групите C и D, където отново имаше драми, но не и за големите фаворити.

Аржентина си гарантира мач срещу Австралия, а Франция ще мери сили с Полша, като на хартия „гаучосите“ и „петлите“ не би следвало да имат проблеми с класиране сред най-добрите 8 на шампионата.

„Кенгурутата“ сякаш надскочиха възможностите си с победите над Тунис и Дания, докато „Дружина полска“ се молеше до последно Меси и компания да не ѝ вкарват повече голове, за да остане пред Мексико в крайното класиране.

Другите ясни 1/8-финали на този етап са Нидерландия - САЩ и Англия - Сенегал.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚡️🍩🟫⚡️⚡️

    3 4 Отговор
    🟫⚡️Бойкот на Световното, твърде много Construction Workers, mostly Nepalese загубиха животът си в изграждането на съоръженията за “тъпото” Световно!
    Да не забравяме че Световното го прави зрителят на място и пред ТВто.🟫⚡️