Last news in Fakti

5 Декември, 2022 09:00 5 448 2

Адриано се разведе само след 24 дни брак

  • микаела мескита-
  • адриано-
  • футбол-
  • развод-
  • бразилия

Двамата вече не се следват в социалните мрежи, а обидената Микаела изтри всички техни общи снимки

Адриано се разведе само след 24 дни брак - 1

Бившият бразилски национал Адриано отново влезе в жълтите хроники. Някогашният нападател на Интер се разведе със съпругата си само 24 дни, след като двамата сключиха брак. Причината е, че Адриано се събрал с приятели да гледа мача между Бразилия и Швейцария от Мондиал 2022, след което два дни не се прибрал.

Адриано се разведе само след 24 дни брак

Адриано и половинката му - 25-годишната Микаела Мескита, планирали да организират вечеря с близките си. Тя обаче пропаднала заради бившия футболист, който нито се появил, нито си вдигал телефона. Когато все пак се върнал вкъщи, той поискал извинение, но Микаела не го приела. Двамата вече не се следват в социалните мрежи, а обидената Микаела изтри всички техни общи снимки.

Адриано беше считан за изключителен талант и си спечели прякора Императора, но така и не успя да разгърне потенциала си. Той постоянно беше преследван от контузии, а след смъртта на баща му изпадна в депресия и кариерата му тръгна рязко надолу. След завръщането си от Италия той игра в няколко бразилски клуба, но без успех и се отказа официално през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    7 9 Отговор
    Еврог ейските ценности унищожиха семейството!
  • 2 тренер

    7 0 Отговор
    Айде, айде, "Нова булка, нов късмет" !