Last news in Fakti

5 Декември, 2022 13:22 865 4

Уелтън след мача с Лудогорец: Горе главата и напред!

  • левски-
  • уелтън-
  • купа на българия-
  • футбол

Благодарен съм на Господ за усилията и края на сезона 2022, и за гола

Уелтън след мача с Лудогорец: Горе главата и напред! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Левски Уелтън използва социалните мрежи, за да изрази съжалението си от отпадането от турнира за Купата на България. "Сините" отстъпиха с 1:2 на Лудогорец в Разград, след като поведоха в резултата с гол на бразилеца.

"За съжаление не се класирахме, не беше както искахме. Благодарен съм на Господ за усилията и края на сезона 2022, и за гола. Горе главата и напред. Само Левски", написа бразилецът в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха ха

    4 3 Отговор
    ХА ХА ХА ХА.........ХА ХА
  • 2 Диамантената ръка

    3 2 Отговор
    За без пари, толкова... Ама ако дойде сърбина, или ще ви скъса шортите от юркане, или ще си търсите работа по строежите...

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    2 0 Отговор
    Ковачев, моля ви спрете да наричате всеки посредствен футболист "звезда". Защото според вас, пишещите /трудно е да ви нарека журналисти/ всички български отбори до "Миньор" Перник и по-надолу са съставени от звезди. В България само двама футболисти могат да бъдат наречени ЗВЕЗДИ - Георги Аспарухов и Христо Стоичков! Какви звезди са малката перука, Божинката, и разни момчета от Африка и южна Америка дошли да припечелят някой лев?
  • 4 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диамантената ръка":

    Уелтьн не е лош Футболист и има качества.Защо си мислиш че е без пари.Никой не играе за без пари.Ти ще работиш ли без пари.