Last news in Fakti

5 Декември, 2022 13:40 1 843 6

Още един клуб стопира вписването на Димитър Бербатов за президент на БФС

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • футбол-
  • академик софия

На 29.11. 2022 г. съдът уважава молбата на Барокко и спира регистърното производство

След Академик (София) още един клуб поиска Димитър Бербатов да не бъде вписан като президент на БФС, а същото важи и за хората му от така наречения алтернативен Изпълком.

Става въпрос за футболен клуб “Барокко”, който е мотивирал искането си с факта, че срещу конгреса на Бербатов, проведен на 18.03.2022 година, е заведен иск за отмяна на решенията, тъй като са незаконосъобразни.

 На 29.11. 2022 г. съдът уважава молбата на Барокко и спира регистърното производство.

 Припомняме, че към този момент се обжалват решенията и от извънредния конгрес на БФС, който се проведе на 12 октомври 2021 г., и от този на Димитър Бербатов. Първото е на ниво Софийски апелативен съд, а второто все още е в Софийски градски съд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    8 3 Отговор
    Мафията не знам как може да се изчагърка от бфс.Почти е невъзможно ако джибрил не получи инсулт от пиене
  • 2 Иван Грозни

    6 3 Отговор
    Още много време ще гледаме мачове от европейското и световното по телевизията заради такива измислени клубове ката барокко. Ядоха, пиха и решиха. И те незнаят какво, но гушнаха малко парички. Много се задържа боко начело на правителството. Затова ще трябва повече време да се изчистваме от вредните тиквени семена.
  • 3 Благой от СОФстрой

    9 1 Отговор
    Тоа от селата ритнитопковец кога ще спре да си паркира в София колата на тротоара!
  • 4 Браво

    7 2 Отговор
    Няма нужда от Перукан номер 2 , да си стоят в англията тия плешовци и да падат на колене за БЛМ
  • 5 Хахахахаха

    3 1 Отговор
    Докато Барока Бамбуко и Перуко ни казват кво може и кво не може ще копаем дънота катар .фиджи .Източен тимур и други футболни гиганти ще ни бият като тъпани и така докато футболът в БГ стане толко популярен колкото беизбола
  • 6 Перо

    2 3 Отговор
    Браво на Барокко!