Last news in Fakti

5 Декември, 2022 14:15 1 698 5

В Германия взеха решение за треньора на Бундестима

  • ханзи флик-
  • германия-
  • футбол-
  • монадиал 2022-
  • катар 2022

След фиаското на Германия на Мондиал 2022 се заговори, че специалистът може да бъде освободен или сам да подаде оставка, но това поне засега няма да се случи

В Германия взеха решение за треньора на Бундестима - 1
Снимка: БГНЕС

Ханзи Флик ще запази поста си на национален селекционер на Германия поне до края на Евро 2024, пише Sport1. Договорът на специалиста, който наследи Бундестима от Йоахим Льов, има договор за още година и половина.

След фиаското на Германия на Мондиал 2022 се заговори, че специалистът може да бъде освободен или сам да подаде оставка, но това поне засега няма да се случи. Бундестима отпадна още в групите на турнира, след като победи Коста Рика, завърши наравно с Испания и загуби от Япония.

Членовете на Изпълнителния комитет на германската федерация не са свалили доверието си в Ханзи Флик и ще му се доверят до Евро 2024, на което страната е домакин.

Президентът на ГФС Бернд Нойендорф иска от Флик да направи анализ на мачовете в Катар и да предложи начини за решаване на проблемите в Маншафта.

Вече стана ясно, че две от ключовите фигури в състава на Германия - Томас Мюлер и Илкай Гюндоган, ще прекратят кариерата си в националния отбор, а статутът на Мануел Нойер вече няма да е на безспорен №1.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо

    3 1 Отговор
    Този явно не става. Защо изобщо го държат???
  • 2 Леля Гошо

    3 1 Отговор
    От маншафт да се прекръстят на педершафт
  • 3 предложение

    3 1 Отговор
    Да си сменят и цветовете на фланелките. Когато се изпълнява националния им химн да не си слагат ръцете на сърцето а на устата.
  • 4 Я го знам ...

    2 1 Отговор
    Абе,да назначат африканец или турчин.Тия в сегашния отбор не знаят немски.За това ходят по терена като недобити кучета.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.