Last news in Fakti

8 Декември, 2022 08:30 8 431 1

Двама португалци напуснаха лагера на тима в Катар

  • португалия-
  • нуно мендеш-
  • данило перейра-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Португалия се класира за четвъртфиналите на Мондиал 2022, където ще се изправи срещу Мароко

Двама португалци напуснаха лагера на тима в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Португалските национали Нуно Мендеш и Данило Перейра напуснаха лагера на отбора в Катар. Двамата със сигурност няма да могат да помогнат на тима до края на Световното първенство.

Футболистите на Пари Сен Жермен се контузиха в хода на турнира и няма да успеят да се възстановят навреме, за да са на разположение на селекционера Фернандо Сантош.

Травмата на Нуно Мендеш е в реброто, а тази на Нуно Мендеш - в бедрото. Двамата се надяваха да останат със съотборниците си, но след преговори между португалската федерация и ръководството на ПСЖ беше взето решение да се приберат във Франция.

Португалия се класира за четвъртфиналите на Мондиал 2022, където ще се изправи срещу Мароко.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вале

    0 5 Отговор
    Португалия ще страда още с този треньор.Това беше пирова победа срещу Швейцария.Роналдо след калпав треньор в Манчестър , а сега и тоя , ще му дойде в повече.Никога не се играе срещу лидера.Щом това треньорче ,иска да коли и беси , и да е център на внимание , ще сасипе отбора.Всички трябва да играят за лидера .