8 Декември, 2022 21:03 1 815 0

Контузия вади бразилски национал от срещата с Хърватия

  • бразилия-
  • алекс сандро-
  • катар 2022-
  • хърватия

Проблемите с прасеца се оказват по-сериозни

Контузия вади бразилски национал от срещата с Хърватия - 1
Снимка: БГНЕС

Левият краен бранител на Бразилия - Алекс Сандро, ще пропусне 1/4-финалите на световното първенство по футбол в Катар поради проблеми в прасеца, съобщи лично селекционерът Тите на днешната си пресконференция, цитиран от Calcio Mercato.

Звездата на Ювентус пропусна вече мача срещу Южна Корея на 1/8-финалите и по всичко личи е изложен на риск да не участва повече в надпреварата.

Другият ляв бек в лагера на „Селесао“ - Алекс Тейес, официално вече се прибра в Испания заради проблеми с коляното, което означава, че Тите ще трябва да прекрои трайно схемата си на игра или изцяло да преквалифицира един от здравите си бранители, за да го постави на тази позиция срещу Хърватска този уикенд.

Срещата е на 9 декември от 17:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА