Last news in Fakti

19 Декември, 2022 09:36 1 309 1

Гърци се отказват от Филип Кръстев заради висока цена

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • панатинайкос-
  • левски

Медиите в Гърция вече пишат, че ПАО смята да се насочи към други цели, след като са разбрали, че трябва да извадят 4 милиона евро за правата на българския национал

Гърци се отказват от Филип Кръстев заради висока цена - 1
Снимка: БГНЕС

Един от клубовете, които проявяваха най-сериозен интерес към халфа на Левски Филип Кръстев - Панатинайкос, е на път да се откаже от идеята за привличането на младия талант. Причината за това е високата цена, поставена на играча белгийския Ломел, който държи правата му. Информацията е предадена от "Мач Телеграф".

Медиите в Гърция вече пишат, че ПАО смята да се насочи към други цели, след като са разбрали, че трябва да извадят 4 милиона евро за правата на българския национал.

“Твърде голям риск е за футболист, който все още не е спечелил нищо извън България”, коментират комшиите.

Така в момента основният кандидат за привличането на Кръстев е турският Трабзонспор. И в този клуб обаче започват да се колебаят за привличането на халфа, тъй като също нямат твърде много излишни пари за пилеене.

Това означава, че шансовете на Кръстев да остане на “Герена” до лятото се увеличават. Доскоро се смяташе, че това е малко вероятно да се случи, но вече надеждата се завръща.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДрБр

    4 2 Отговор
    Кой дава пари за Подуянска циганин?