Last news in Fakti

21 Декември, 2022 15:33 4 704 1

Манчестър Юнайтед връща защитник в клуба, на който плати €55 млн. за услугите му

  • аарън уан-бисака-
  • манчестър сити-
  • кристъл палас

Почти 4 години след сензационния трансфер на „Олд Трафорд“ са убедени, че са били излъгани за качествата му

Манчестър Юнайтед връща защитник в клуба, на който плати €55 млн. за услугите му - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е напът да разкара Аарън Уан-Бисака и то в клуба, от който го привлече преди 3 години и половина - Кристъл Палас, пише talkSport.

Англичанинът от конгоански произход струваше €55 млн. през лятото на 2019 г., но в последните два сезона се превърна в дълбока резерва, като дори под ръководството на Ерик тен Хаг записа само 4 минути от началото на настоящата кампания.

Десният защитник има договор чак до 2024 г. и то с опция за удължаване с още една, но надали шансовете му да изпълни контракта са особено големи.

През годините той се превърна в нарицателно за зле похарчени пари, тъй като единственото, с което е свързван, са грубите шпагати в безобидни зони.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.