24 Януари, 2023 19:03 1 518 1

Една от фаворитките на Australian Open разкри, защо носи екип на ПСЖ на корта

  • виктория азаренка-
  • псж-
  • australian open

Беларуската има личен мотив за това

Една от фаворитките на Australian Open разкри, защо носи екип на ПСЖ на корта - 1
Снимка: БГНЕС

Виктория Азаренка се превърна в една от фаворитките за спечелването на тазгодишното издание на Australian Open, след като победи с 6:4, 6:1 Джесика Пегула, а това даде повод на организаторите да заподозрат някакво суеверие около екипа на ПСЖ, с който беларуската се появява по време на мачовете си.

Синът ми веднъж ме видя да нося екипа и вече иска винаги да сме еднакви. Аз подкрепям ПСЖ от 2012 г., когато Дейвид Бекъм подписа с клуба. Почитателка съм от доста време и съм ходила на много-много мачове“, каза тенисистката пред страницата на WTA.

Азаренка е майка на 7-годишно момче, което очевидно също е привърженик на „парижани“, тъй като и двамата се интересуват не само от тенис, но и от футбол.

В страницата на Roland Garros в Instagram дори се пошегуваха, че Килиан Мбапе вкара 5 гола в един мач, а Виктория Азаренка вече има 5 поредни победи в Австралия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе тапир

    1 1 Отговор
    За кво си турил парижани у кавички