Last news in Fakti

26 Януари, 2023 17:33 859 1

Марсело Биелса е пред завръщане в английската Висша лига

  • марсело биелса-
  • франк лампард-
  • евертън

Специалистът за последно ръководеше Лийдс Юнайтед

Марсело Биелса е пред завръщане в английската Висша лига - 1
Снимка: БГНЕС

Марсело Биелса е напът да направи сензационно завръщане във Висшата лига, като Daily Mail твърди, че той вече пътува за „острова“, за да се опита да се договори с Евертън за поста на Франк Лампард.

67-годишният специалист бе освободен от Лийдс Юнайтед през миналия февруари, но въпреки това остави впечатлението на един от най-добрите старши-треньори в новата история на клуба.

„Карамелите“ имат отчайваща нужда от човек, който да им спести унижението от изпадане в Чемпиъншип. Никога в цялата си история те не са се озовавали във второто ниво на английския футбол, като дори държат рекорда от 119 поредни години в елита.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едва ли

    2 1 Отговор
    Той има типичен бърз и динамичен стил на игра на отбора му и си каза, че с тези футболисти няма как това да стане дори след като му предложиха 11 милиона на година. Именно това няма как да ни помогне за борбата в оцеляването от изпадащите. За жалост съм скептичен и 72 госишното ни присъствие в елита е към своя край. Пълен хаос и безхаберие идващ от ръководството и собственика ....унищожиха клуба.