Last news in Fakti

22 Март, 2023 19:29 4 550 5

Меси с двоен удар в името на любовта?

  • лионел меси-
  • барселона

Меси казва "не" на рекордна оферта заради обичта към Барса, Гави "принуден" да откаже на Ливърпул...

Меси с двоен удар в името на любовта? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мрачни облаци са надвиснали във финансов план над лидера в Ла Лига Барселона.

Каталунците имат 12 точки преднина спрямо Реал Мадрид след 26-ия кръг на испанското по футбол, но Барса продължава да изпитва проблеми във финансово естество.

Появи се информация дори, че младата звезда в халфовата линия на каталунците Гави може да напусне клуба със свободен трансфер през лятото, а Ливърпул натиска за техничаря.

Същевременно се очаква свободен агент през лятото на бъде огромната легенда на гранда от "Камп Ноу" Лионел Меси.

В Испания твърдят, че клубове от Саудитска Арабия, от САЩ и настоящият тим на Лео ПСЖ предлагат страхотни във финансово естество оферти на Меси.

7-кратният носител на Златната топка обаче обмисля завръщане в Барселона независимо, че Барса не може да му предложи много солидна оферта в парично измерение, спрямо другите предложения към звездата.

Твърди се, че от Барса ще предложат обаче на Меси определен процент от приходите на клуба при успешни изяви в различните турнири.

Меси е юноша на Барселона и се счита, че може да обърне гръб дори на предложение от 220 милиона чиста годишна заплата, за да се завърне при каталунците.

Така Лео би си спечелил голямо уважение дори на неутрални спрямо кариерата му фенове на спорта. Допълва се, че освен емоционален ефект, подобен ход би гарантирал и оставането на Гави в клуба.

Младокът е като по-малък брат на Лионел и вероятността да напусне Барселона при завръщане на Меси в клуба е нищожна.

Треньорът Шави (също юноша на Барса) и част от по-опитните асове на гранда вече подканиха Лионел Меси към завръщане... у дома.

Лео напусна "Камп Ноу" със сълзи на очи преди 2 футболни сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    Футболът е Бизнес корупция черно Тото
  • 2 Футболиста

    11 0 Отговор
    Много е трогателно
  • 3 ГЕРЕН

    4 2 Отговор
    Кога слушах таткото и него преди дни не съм много сигурен. ПЪК И БАРСА ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА ЗА 1 ГОДИНА УЧАСТИЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА. КУПУВАЛИ СЪДИЯТА.
  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    12 Години След инцидента На МихаелШумахер Жена М у е Просто Съсипана
    Справка
    ИНТЕРНЕТ
  • 5 Лео Дузпата

    3 3 Отговор
    Никой не иска алчния Меси.