Last news in Fakti

28 Април, 2023 08:38 3 183 4

Скандал в Барса?

  • барселона

Финансови въпроси в Барселона, Жоан Лапорта иска да върне Меси

Скандал в Барса? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Барселона ще се опита да върне Лионел Меси в състава си. Меси е юноша на Барса, но сега се подвизава за ПСЖ. Очаква се Лео обаче да стане свободен агент през лятото. Каталунците искат да вземат Меси без пари, но за целта трябва да му предложат много голяма заплата.

На Пиренеите твърдят, че от Барса искат да намалят възнагражденията на част от основите играчи в настоящата селекция на тима. А Андреас Кристенсен и Франк Кесие вече са дали отказ да получават по-малки заплати.

Иначе се счита, че треньорът на Барселона Шави и младите звезди на тима Педри и Гави са очаровани от идеята Меси да се завърне на "Камп Ноу".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    в Футборът има и Голяма Корупция Черно Тото Уредени Мачове Натиск Над Съдии
  • 2 глоги

    6 0 Отговор
    ИМА ЛИ скандал в Барса? Не слагайте въпросителен знак на разказни изречения!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Реал Мадрид

    4 2 Отговор
    Нормално е да искат да го върнат само там може да спечели нещо като купуват съдиите иначе го видяхме какъв клоун е в псж