Last news in Fakti

30 Април, 2023 14:06 1 156 0

Анчелоти: Сегашното нападателно трио на Реал Мадрид не се различава по ефективност от това на Бензема, Роналдо и Бейл

  • анчелоти-
  • реал-
  • бензема-
  • винисиус-
  • родриго

През този месец Бензема заби хеттрикове и срещу Реал Валядолид и Барселона

Анчелоти: Сегашното нападателно трио на Реал Мадрид не се различава по ефективност от това на Бензема, Роналдо и Бейл - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът Карло Анчелоти сравни химията на Карим Бензема с Винисиус и Родриго като тази, която френският нападател на Реал Мадрид имаше преди почти десетилетие с Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, предава БТА.

Бензема наниза три гола за 42 минути при победа на столичния тим с 4:2 срещу Алмерия в мач от първенството. Той получи асистенции от гореспоменатото дуо, преди да довърши хеттрика си от дузпа.

"Ефективността и качеството на двете групи са сходни, въпреки че самите футболисти са с различни характеристики един от друг. Това е различно трио, но футболистите в него също са много добри. Тези от 2014 бяха изключително опасни за съперника, каквито са и настоящите", заяви Анчелоти, цитиран от Ройтерс.

През този месец Бензема заби хеттрикове и срещу Реал Валядолид и Барселона.

"Бензема е в добра форма и това се вижда. В нападение се справяме отлично, въпреки че изоставаме от лидера в класирането", добави Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА