Last news in Fakti

30 Април, 2023 22:06 2 001 6

Феновете във възторг след тази новина за Рафа Надал

  • надал-
  • рафаел надал-
  • тони надал-
  • тенис-
  • ролан гарос

Чичото на испанеца обяви една от най-чаканите вести за Матадора

Феновете във възторг след тази новина за Рафа Надал - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на тениса научиха една от най-чаканите новини за Рафаел Надал. Чичото на Матадора – Тони Надал, обяви, че 36-годишният тенисист ще играе на тазгодишното издание на „Ролан Гарос“ (28 май-11 юни) и ще направи опит да спечели 22-ата си титла от Големия шлем, предава blitz.bg/sport.

Рафаел Надал не е играл в официален мач от втория кръг на Australian Open, когато беше елиминиран от Макензи Макдоналд. Испанецът се оттегли от турнирите заради контузия на хълбока.

Очакваше се той да се възстанови за осем седмици, но не всичко с лечението мина според плановете.

През последните седмици Краля на клея отказа участие в турнирите от Монте Карло, Барселона и Мадрид. Това притесни феновете му относно възможността той да не играе и на „Ролан Гарос“.

Сега обаче те бяха успокоени от Тони Надал, че неговият племенник ще участва на Откритото първенство на Франция.

„Остана още съвсем малко до завръщането му на корта. Рафаел ще играе в Париж. Колко напред ще стигне на „Ролан Гарос“ и как ще се подготви в оставащите седмици до турнира“, заяви Тони Надал пред испанските медии.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    11 10 Отговор
    Цигането от Майорка дотегна на всички с постоянното си грухтене на корта при всяка отиграна топка и неспирното тупкане на топчето преди изпълнение на сервис.Да се гледа негов мач е живо мъчение гледайки как децата на страничната линия му носят кърпата при всяко спиране на играта за да спечели време и накъса ритъма на съперника си когато губи в резултата.

    Коментиран от #2

  • 2 Дедо

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Пръц":

    Чичо му е още по-неприятен.
  • 3 Булпсихопат

    6 1 Отговор
    Белия дом обяви че първата ракета на САЩ , Джо Байдън - Свирепия Баланс ще се пробва на Ролан Гарос ,за да отнеме титлата от неваксинираните неучастници в турнира!
  • 4 Истината

    9 7 Отговор
    Рафаел Надал е спечелил 22 титли от Големия шлем. На Ролан Гарос Рафаел Надал ще спечели 23-та титла от Големия шлем.
  • 5 Нено

    3 7 Отговор
    Демек хаповете са го излекувал мистериозно от нелечимата травма на стъпалото...
  • 6 ученичка

    0 0 Отговор
    Рафаель Надаль сега е на Махорка. Ща си грабни новътъ титлъ у Перис-а.