Last news in Fakti

26 Май, 2023 11:30 911 0

Играч на ЦСКА донесе наказание на отбор в Колумбия

  • марселино кареасо-
  • цска-
  • колумбия-
  • фифа-
  • аказание-
  • футбол

Марселино пристигна на "Армията" именно от този отбор през септември 2022 година и се превърна в основен футболист в състава на Саша Илич

Играч на ЦСКА донесе наказание на отбор в Колумбия - 1

ФИФА спря трансферите на колумбийския Онсе Калдас, който се оказа, че дължи пари на венецуелския Монагас, които имат 30% от трансфера на Марселино Кареасо в ЦСКА. Според журналиста Пипе Сиера световната футболна централа вече е наложила санкцията на колумбийския отбор, който трябва да се издължи на колегите си от Венецуела.

Марселино пристигна на "Армията" именно от този отбор през септември 2022 година и се превърна в основен футболист в състава на Саша Илич. За колумбийския тим Кареасо изигра 140 мача и отбеляза 20 гола, като добави и 7 асистенции, които направи в рамките на 4 години между 2018 и 2022. Сумата, която Онсе Калдас трябва да плати на Монагас не е голяма, но клубът реши първоначално да обжалва санкцията, но сега се очаква да се издължи.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА