Last news in Fakti

26 Май, 2023 12:00 806 0

Почти без почивка за отборите ни, които ще се класират за евротурнирите

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • почивка-
  • лига на конференциите-
  • лига европа

На 20 и 21 юни трябва да бъде изтеглен жребият за 1 и 2 предварителен кръг на Шампионската лига и Лигата на конференциите

Почти без почивка за отборите ни, които ще се класират за евротурнирите - 1

Почивката за българските отбори, които ще се класират за евротурнирите, ще бъде много кратка. На 20 и 21 юни трябва да бъде изтеглен жребият за 1 и 2 предварителен кръг на Шампионската лига и Лигата на конференциите. Шампионът ще разбере директен съперник в Първи кръг, докато останалите ни 3 представителя в Лигата на конференциите ще знаят евентуални съперници за Втори кръг.

Мачовете от първи кръг в Шампионската лига ще се играят на 11/12 юли, а реваншите на 18/19 юли. Всъщност точно между тези два мача официално ще стартира сезон 2023/2024 на efbet Лига. Първият кръг е предвиден за уикенда на 15/16 юли.

И докато отборите ни в Лигата на конференциите чакат първите мачове, то ще разберат и евентуални съперници за след това. Жребият за 3 кръг в двата турнира е на 24 юли.

Първите мачове от Втори предварителен кръг на Шампионската лига са на 25/26 юни, а реваншите на 1/2 август. В Лигата на конференциите датата на първия мач с българско участие е 27 юли, а реваншът е 3 август. До този момент нашите представители вече трябва да са изиграли два кръга от вътрешното първенство.

Трансферният прозорец в България отваря на 15 юни и ще затвори чак на 6 септември. В това отношение вървим заедно с Белгия, Северна Македония, Словакия, Молдова и Румъния, пише dsport.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА