Last news in Fakti

29 Май, 2023 10:11 2 076 2

Челси с огромна оферта към Реал

  • челси-
  • реал мадрид

"Сините" искат Вини

Челси с огромна оферта към Реал - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Челси подготвя оферта на стойност 150 милиона евро към Реал Мадрид за футболните права на звездата Винисиус Жуниор, твърдят на Пиренеите.

Около бразилеца Вини се разразиха расистки скандали. Той беше обиждан по време на мачове в Испания.

Твърди се, че Челси ще се опита да привлече лявото крило това лято. Едва ли обаче Реал М ще иска да се раздели с 22-годишният Винисиус, който е считан от мнозина за най-класния флангови нападател в Испания.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 2 Отговор
    Ако Вини не си затвори ши....уста..по добре да отива в Англия...
  • 2 бушприт

    0 1 Отговор
    Челсеята иска флангово още да потъмнее и да обеднее съвсем. В първенството се е насочила към 20-то място. От шампион на Висшата лига до посредствен,потъмнял отбор. Това не се беше случвало до сега. Като изгониха Абрамович,резултатът е този.