Last news in Fakti

30 Май, 2023 10:44 1 006 1

Любопитно: Зачеркнаха световен шампион заради черна магия

  • аржентина-
  • лионел скалони-
  • футбол-
  • алехандро гомес-
  • национален отбор

Папу Гомес не беше част от състава на Аржентина за контролите с Панама (2:0) и Кюрасао (7:0) през март, а сега не беше повикан проверките през юни с Австралия и Индонезия

Любопитно: Зачеркнаха световен шампион заради черна магия - 1

Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, е зачеркнал един Алехандро „Папу“ Гомес. Причината е, че играчът на Севиля е прибягнал до черна магия, за да попадне в състава за световното първенство в Катар.

Папу Гомес не беше част от състава на Аржентина за контролите с Панама (2:0) и Кюрасао (7:0) през март, а сега не беше повикан проверките през юни с Австралия и Индонезия.

Италианският "Тутоспорт" разкри, че причината за това е, че в Аржентина са научили, че той е използвал черна магия, за да стигне до Мондиал 2022 в края на миналата година. Гомес прибягнал до "зловещ ритуал", чрез който негов колега се контузи, за да му освободи място в отбора за Катар. През ноември Ло Селсо се контузи и пропусна световното първенство.

Папу Гомес има 17 мача и 3 гола в националния отбор на Аржентина. Това лято той най-вероятно ще напусне Севиля, тъй като играе рядко.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 канибал

    3 0 Отговор
    по българските села всеки втори се занимава с такива глупости